Η Εταιρία

Η εταιρεία “ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ” έχει έδρα το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και δραστηριοποιείται 50 χρόνια επιτυχώς στον χώρο μελέτης, οργάνωσης και εμπορίας του επαγγελματικού εξοπλισμού, ανοξείδωτες κατασκευές, μηχανήματα μαζικής εστίασης, ράφια σούπερ μάρκετ, εξαερισμός – κλιματισμός, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα καταξιωμένων προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου του επαγγελματία και τον συμβουλεύουμε για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την επιχείρησή του.

Για την επίτευξη της μεγαλύτερης ικανοποίησης των αναγκών των πελατών μας, η εταιρεία έχει ένα άρτιο τμήμα Service και Ανταλλακτικών για την τεχνική υποστήριξη και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για την άμεση , υπεύθυνη και ποιοτική εξυπηρέτηση σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kourkoutas.gr ή καλέστε μας στα τηλέφωνα: 26410 23382 / 26410 32801 & Φαξ : 26410 23360

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας

Με εκτίμηση
Σωτηρία Α. Κουρκούτα , Αλέξανδρος Α. Κουρκούτας