Πολιτική Πωλήσεων

Η εταιρεία “ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ” στα πλαίσια της προώθησης των ποιοτικών προϊόντων της αλλά και της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το καταναλωτικό κοινό για περισσότερο από 50 έτη κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει για τα ακόλουθα:

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του kourkoutas.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Στην τιμολογιακή πολιτική του τρέχοντος έτους θα διαπιστώσετε πως βασική μας επιδίωξη είναι η διατήρηση των χαμηλών τιμών και η αύξηση του κέρδους σας.

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email ,address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό της και την ημερομηνία λήξεως της.Η εταιρεία kourkoutas.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το kourkoutas.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.Η kourkoutas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Τρόποι πληρωμής

Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολική κατάθεση μετρητών

*Οι αναγραφόμενες τιμές καταλόγου δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Τρόποι αποστολής

Η εταιρεία αναλαμβάνει τα μεταφορικά για πελάτες εντός νομού Αιτωλοακαρνανίας εφ όσον η καθαρή αξία της εκάστοτε παραγγελίας είναι 500,00€ και άνω. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται δια λογαριασμό, με ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.

Επιστροφές ειδών

Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή εντός 2 ημερών από την έκδοση του τιμολογίου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, όπου αιτιολογούνται οι λόγοι επιστροφής.

Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτουν την αρχική τους εργοστασιακή συσκευασία. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εμπορευμάτων με ειδικά χαρακτηριστικά (χρώμα , διάσταση κτλ..). Δεν επιστρέφονται χρήματα , αλλά εκδίδεται ειδικό πιστωτικό τιμολόγιο επιστροφής προκειμένου να αγοραστούν άλλα εμπορεύματα της εταιρείας μας κάνοντας χρήση την πίστωση

Το τμήμα πωλήσεων θα είναι πρόθυμο και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση ή πληροφορία, καθώς και για να σας ενημερώσει για τους αριθμούς λογαριασμού τραπεζών.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή ανταπόκριση σας στο μέλλον.