Όροι συναλλαγών

ΓΕΝΙΚΑ

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους συναλλαγών με τον kourkoutas.gr και γενικότερα για τον τρόπο ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελιών.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στις ιστοσελίδες μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι κλιμακωτές και μεταβάλλονται από την ποσότητα αλλά και από άλλους παράγοντες.

Δηλώνουμε “ρητά”, ότι οι αναγραφόμενες τιμές δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικές και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επίσης, όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων “δεν” συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α., ο οποίος είναι 23% ή 16% για περιοχές της Ελλάδας οι οποίες υπάγονται σε καθεστώς μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για την ολοκλήρωση και οριστικοποίηση της παραγγελίας, είναι απαραίτητη μια προκαταβολή, η οποία είναι της τάξεως του 40% επί του ποσού της συνολικής αξίας των εμπορευμάτων.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στα οποία η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο stock. Σε αυτά τα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ “2” και “3ων” εργάσιμων ημερών, από την στιγμή οριστικοποίησης της παραγγελίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, όταν δηλαδή δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα, τότε ο χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από “10” έως “40” ημέρες, ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής αλλά και τις ιδιαιτερότητες κατασκευής του κάθε προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τoν αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Η πλήρης εξόφληση της παραγγελίας, γίνεται άμεσα κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο του αγοραστή, αποκλειστικά και μόνο με μετρητά, η με κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Υπόλοιπη Ελλάδα & Νησιά

Για την αποστολή των εμπορευμάτων, θα πρέπει πρώτα ο αγοραστής να έχει εξοφλήσει πλήρως την συνολική αξία της παραγγελίας με κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Με τις νέες φορολογικές διατάξεις, όλες οι συναλλαγές για ποσά άνω των 3.000 euro, θα πρέπει να γίνονται με την κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή, με αιτιολογία κατάθεσης την πλήρη επωνυμία του αγοραστή.

ΕΠΙΤΑΓΕΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

Η εταιρεία δέχεται μόνο τραπεζικές επιταγές ημέρας. Οποιαδήποτε άλλη μεταχρονολογημένη επιταγή ή συναλλαγματική δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η κατάθεση των χρημάτων για την προκαταβολή ή για την εξόφληση των παραγγελιών, μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας. Το απόκομμα κατάθεσης, παραμένει στην κατοχή του καταθέτη και αποτελεί το αποδεικτικό στοιχείο καταβολής των χρημάτων προς την εταιρεία.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 201/87142132

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 9800527049-9

Αν οποιοσδήποτε κρίνει ότι κάποιο τμήμα του περιεχομένου του site μας τον προσβάλει ή των ζημιώνει ή τον θίγει κατά οποιονδήποτε τρόπο, οφείλει να απευθυνθεί σε μας προκειμένου να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση.

Ακόμη πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες και τα κείμενα που δεν αποτελούν δικά μας δημιουργήματα και βρίσκονται στις σελίδες μας, διανέμονται δωρεάν και αποτελούν δημόσιο αγαθό. Αν είστε κάτοχος αποκλειστικών δικαιωμάτων περιεχομένου, το οποίο εκ παραδρομής λόγω της άγνοιας μας περί της ιδιοκτησίας του, προβλήθηκε από εμάς, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να διακόψουμε τη δημοσίευση του.